LED-forlygtepære 9007 modifikationstrin

(1) Efter at have bestemt modellen, skal du vælge LED-forlygter med god kvalitet og afvise ringereLED-forlygtepære 9007.Før man begynder at udskifte forlygterne, er det bedst at sikre sig, at køretøjet er slukket, fjerne bilnøglen og vente på, at motoren er helt afkølet, før arbejdet påbegyndes.

(2) Åbn motorhjelmen og udskift blot den store pære uden at fjerne forlygtesamlingen.Fastgørelsesmetoderne for forskellige billygter er lidt forskellige.Generelt vil der være et støvdæksel bag på forlygten, og skru det hårdt fast.Når du har tændt den, kan du se forlygtens trådring, og du kan tage forlygten ud ved at trykke hårdt på den.

(3) Efter at have taget pæren ud, kan du tage pæren ud af strømgrænsefladen, og handlingen skal være let for at undgå at beskadige strømgrænsefladen.

(4) Tag den nye pære ud af produktets emballage, husk ikke at røre ved pærens glasdel med fingrene, for at undgå at røre glasset med dine hænder og påvirke dets levetid, er det bedst at bære handsker under drift , og installer pæren i stikkontakten.

(5) Fastgør til sidst pæren på ståltrådsringen og skru tætningsdækslet på.


Indlægstid: 22. august 2022
  • Tidligere:
  • Næste: