Rreth Nesh

Profili BT-AUTO

https://www.bt-auto.com/about-us/

Guangzhou Bulletek Electronics Technology Co., Ltd. (i njohur edhe si BT-AUTO) ndodhet në Guangzhou, Kinë.Ne jemi të angazhuar profesionalisht në llambat e dritave LED automatike prej vitesh.Ne ofrojmë produkte dhe shërbime të personalizuara të nivelit të lartë (OEM dhe ODM) për klientët.

Produktet BT-AUTO LED janë të qëndrueshme me performancë të lartë.Ne kemi zgjeruar gamën e produkteve të ndriçimit auto LED, për të përmbushur nevojat e klientëve.

BT-AUTO është shërbim me një ndalesë, shumëllojshmëria e produkteve tona mund të përmbushë kërkesat e shumicës së klientëve.Me ekipin tonë me përvojë të shitjeve dhe shërbimit, ne jemi në gjendje të realizojmë besimin tonë "Klienti i pari, shërbimi mbi të gjitha".

BT-AUTO ka vite që është e specializuar në tregjet ndërkombëtare të ndriçimit të automjeteve.Ne kemi ndërtuar marrëdhënie të vazhdueshme biznesi me klientë nga shumë vende dhe zona, si Evropa, Rusia, Amerika e Veriut, Amerika e Jugut, Azia Juglindore e kështu me radhë, dhe kemi fituar një reputacion të mirë.Ne mirëpresim sinqerisht partnerë ekskluzivë nga e gjithë bota.

Cilësia e BT-AUTO Lighting është gjithmonë superiore.Ne kryejmë kontroll të rreptë të cilësisë në çdo procedurë, si: testi i temperaturës së lartë dhe të ulët, testi i rezistencës ndaj nxehtësisë, testi i plakjes, testi i papërshkueshëm nga uji, testi kundër pluhurit, testi i menjëhershëm i tensionit të lartë/të ulët, etj.

Vitaliteti i BT-AUTO është risi.Ne jemi të përkushtuar ndaj kërkimit dhe zhvillimit, vazhdojmë të lançojmë vazhdimisht produkte të reja.

BT-AUTO, për t'u besuar.

Historia e fenerëve LED BT-AUTO

Prodhimi BT-AUTO

Certifikatat BT-AUTO

Ekspozita BT-AUTO

Shpërndarja BT-AUTO

Ekipi BT-AUTO

Ne jemi një ekip i ri dhe energjik, profesionistë dhe me përvojë gjithashtu.

Ne ofrojmë shërbime të nivelit të lartë së bashku me produkte të nivelit të lartë për klientët tanë.

Vitaliteti ynë është inovacioni.Ne jemi të përkushtuar ndaj R&D, vazhdojmë të lançojmë vazhdimisht produkte të reja.

Besimi ynë është "Klienti i pari, shërbimi mbi të gjitha".

BT-AUTO, për t'u besuar.