[PRODUKT] Chybná náhrada HID Xenon D1S pre AUDI-TTS 2010-ročnú verziu

4 pohľady

Dobrý deň, vitajteBULBTEK, špecializujeme sa na autoLED žiarovky do svetlometov, auto led žiarovkyaHIDuž viac ako 12 rokov.

Minulý týždeň sme vymenili 1 ks chybného HID xenónu D1S za verziu AUDI TTS 2010.

Súprava svetlometov tohto auta je bi šošovkový projektor, ktorý prepína diaľkové a stretávacie svetlá pohybom vnútorného kovového štítu / posúvača, takže v súprave svetlometov je iba 1 žiarovka pre diaľkové a stretávacie svetlá.Pôvodná žiarovka je HID xenónová D1S, problém bol v tom, že žiarovka na strane vodiča (ľavá strana) nesvietila.

https://www.bulbtek.com/
Teraz sa pozrime, ako vykonať výmenu.
1. Otvorte kapotu.
Kvôli malému inštalačnému priestoru musíme na výmenu vybrať súpravu svetlometov.
https://www.bulbtek.com/products/
2. Zložte obloženie a potom uvoľnite skrutky, ktoré upevňujú súpravu svetlometov.
https://www.bulbtek.com/products/
3. Odpojte zástrčku.
https://www.bulbtek.com/
4. Opatrne vyberte súpravu svetlometov.
https://www.bulbtek.com/
5. Odstráňte chybný pôvodný xenón D1S HID zo súpravy svetlometov, vymeňte supersvietivú xenónovú žiarovku BULBTEK D1S.
https://www.bulbtek.com/
6.Prepojte žiarovku s automobilovou zásuvkou a pred inštaláciou súpravy svetlometov späť skontrolujte, či ide o problém so žiarovkou alebo s predradníkom.
Našťastie xenónová žiarovka BULBTEK D1S funguje dobre, takže je jasné, že pôvodná žiarovka D1S je chybná a napájanie je v poriadku.Vidíme, že kapsula trubice pôvodnej žiarovky D1S je po vypálení dymiacou žlto-čiernou farbou.
https://www.bulbtek.com/
7. Nainštalujte súpravu svetlometov a obloženie, potom je výmena dokončená.
https://www.bulbtek.com/
Nasleduje video YOUTUBE o tejto náhrade, môžete si ho pozrieť ako referenciu.
https://www.youtube.com/watch?v=fAKrZVbLs6Y&list=PLWKBzeFzDTmyxjpZguA1v-LXeTt1jtsGH
Teraz máme nový príchodLED žiarovka do predného svetla XD35Séria D (D1, D2, D3, D4, D5, D8), ktorá je plug & play priamo na HID predradník, bez úpravy obvodu, nedeštruktívna inštalácia, vysoká stabilita a kompatibilita a CANBUS vo vnútri.
https://www.bulbtek.com/bulbtek-xd35-fan-auto-light-35w-d1-d2-d3-d4-d5-d8-6000k-6500k-canbus-car-led-headlight-bulb-product/
A porovnali sme XD35-D1S LED s chybným xenónom D1S, má rovnakú veľkosť a päticu, takže inštalácia by mala byť jednoduchá ako xenón D1S.Nabudúce si ukážeme inštaláciuLED žiarovka XD35keď máme možnosť vymeniť xenónovú žiarovku za našu LED žiarovku BULBTEK XD35.
https://www.bulbtek.com/bulbtek-xd35-fan-auto-light-35w-d1-d2-d3-d4-d5-d8-6000k-6500k-canbus-car-led-headlight-bulb-product/
Ďakujeme za prečítanie, ak máte nejaké otázky týkajúce saauto LED žiarovka do svetlometov, auto LED žiarovka a HID, neváhajte nás kontaktovať.


Čas odoslania: september-08-2022
  • Predchádzajúce:
  • Ďalšie: