За нас

Профил на BULBTEK

https://www.bulbtek.com/about-us/

Гуангжу Bulbtek Electronics Technology Co., Ltd. се наоѓа во Гуангжу, Кина.Ние сме професионално ангажирани во авто LED светилки за фарови со години.Ние обезбедуваме висококвалитетни прилагодени (OEM и ODM) производи и услуги за клиентите.

Производите на BULBTEK LED се стабилни со високи перформанси.Го прошируваме опсегот на производи за автоматско LED осветлување, за да ги задоволиме потребите на клиентите.

BULBTEK е едношалтерска услуга, разновидноста на нашите производи може да одговори на повеќето барања на клиентите.Со нашиот искусен тим за продажба и услуги, можеме да го реализираме нашето верување „Клиентот на прво место, услугата пред се“.

BULBTEK со години е специјализиран за меѓународни пазари за автоосветлување.Имаме изградено постојани деловни односи со клиенти од многу земји и области, како што се Европа, Русија, Северна Америка, Јужна Америка, Југоисточна Азија и така натаму, и добивме добра репутација.Искрено ги поздравуваме ексклузивни партнери од целиот свет.

Квалитетот на BULBTEK Lighting е секогаш супериорен.Ние спроведуваме строга контрола на квалитетот во секоја постапка, како што се: тест на висока и ниска температура, тест за отпорност на топлина, тест за стареење, водоотпорен тест, тест отпорен на прашина, инстант тест на висок/низок напон итн.

Виталноста на BULBTEK е иновацијата.Посветени сме на истражување и развој, постојано лансираме нови производи.

BULBTEK, да му се верува.

Историја на LED фарови на BULBTEK

Производство BULBTEK

Сертификати на BULBTEK

Изложба BULBTEK

Дистрибуција на BULBTEK

Тимот на BULBTEK

Ние сме млад и енергичен тим, професионален и искусен исто така.

Обезбедуваме услуги на највисоко ниво заедно со производи од висока класа за нашите клиенти.

Нашата виталност е иновацијата.Ние сме посветени на истражување и развој, постојано лансираме нови производи.

Нашето верување е „Клиентот на прво место, услугата пред се“.

BULBTEK, да се има доверба.