[PRODUCT] Ka Hoʻololi hemahema o HID Xenon D1S no AUDI-TTS 2010 Year Version

4 nānā

Aloha mai, aloha maiBULBTEK, loea mākou i ke kaʻaʻO nā kukui kukui LED, nā ʻōpuʻu alakaʻi kaʻaaHUNAno nā makahiki ʻoi aku ma mua o 12.

ʻO ka pule i hala aku nei ua hoʻololi mākou i ka 1 pc defect HID xenon D1S no ka mana AUDI TTS 2010.

ʻO ka pahu kukui o kēia kaʻa, ʻo ia ka Bi lens projector e hoʻololi ana i ke kukui kiʻekiʻe a me ke kukui haʻahaʻa ma ka neʻe ʻana i ka pale metala o loko / paheʻe, no laila he 1 puʻupuʻu wale nō i loko o kahi pahu kukui no ke kukui kiʻekiʻe a haʻahaʻa.ʻO ka pahu kumu mua ʻo HID xenon D1S, ʻo ka pilikia, ʻaʻole i mālamalama ka puʻupuʻu o ka ʻaoʻao kaʻa (hema hema).

https://www.bulbtek.com/
I kēia manawa, e ʻike kākou pehea e hana ai i ke pani.
1. Wehe i ka hood.
Ma muli o kahi liʻiliʻi o ka hoʻokomo ʻana, pono mākou e lawe i waho i ka pahu kukui no ka hoʻololi ʻana.
https://www.bulbtek.com/products/
2. Wehe i ka ʻoki ʻoki, a laila wehe i nā wili i hoʻopaʻa i ka pahu kukui.
https://www.bulbtek.com/products/
3. Hoʻokuʻu i ke kaula.
https://www.bulbtek.com/
4. E wehe pono i ka pahu kukui.
https://www.bulbtek.com/
5. Wehe i ka xenon D1S HID kumu hemahema mai ka pahu kukui, e pani i ka BULBTEK super bright D1S xenon bulb.
https://www.bulbtek.com/
6. E hoʻohui i ka ʻōpuʻu me ke kumu mana o ke kaʻa a hoʻomālamalama i luna e nānā inā he pilikia ka puʻupuʻu a i ʻole pilikia ballast ma mua o ka hoʻokomo ʻana i ka pahu kukui.
ʻO ka mea pōmaikaʻi, hana maikaʻi ka puʻupuʻu BULBTEK D1S xenon, no laila ua akaka ka hewa o ka puʻupuʻu D1S kumu a ua maikaʻi ka mana.Hiki iā mākou ke ʻike i ka pahu o ka pahu o ka puʻupuʻu D1S kumu e puhi ana i ka melemele a me ka ʻeleʻele ma hope o ke puhi ʻana.
https://www.bulbtek.com/
7. E hoʻokomo i ka pahu kukui a ʻokiʻoki i hope, a laila hoʻopau ke pani.
https://www.bulbtek.com/
Ma hope o ka wikiō YOUTUBE no kēia pani, hiki iā ʻoe ke nānā no ke kuhikuhi.
https://www.youtube.com/watch?v=fAKrZVbLs6Y&list=PLWKBzeFzDTmyxjpZguA1v-LXeTt1jtsGH
I kēia manawa ua hōʻea hou mākouPuku kukui LED XD35D series (D1, D2, D3, D4, D5, D8) i hoʻopili a pāʻani iā ​​​​HID ballast pololei, hoʻololi ʻole kaapuni, hoʻokomo ʻole luku, kūpaʻa kiʻekiʻe a me ka hoʻokō a me CANBUS i loko.
https://www.bulbtek.com/bulbtek-xd35-fan-auto-light-35w-d1-d2-d3-d4-d5-d8-6000k-6500k-canbus-car-led-headlight-bulb-product/
A ua hoʻohālikelike mākou i ka XD35-D1S LED me ka D1S xenon hemahema, ua like ka nui a me ke kumu, no laila e maʻalahi ka hoʻonohonoho ʻana e like me ka xenon D1S.I ka manawa aʻe e hōʻike mākou iā ʻoe i ke kau ʻana oXD35 kukui LEDke loaʻa iā mākou ka manawa e hoʻololi ai i ka puʻupuʻu xenon i kā mākou BULBTEK XD35 kukui LED.
https://www.bulbtek.com/bulbtek-xd35-fan-auto-light-35w-d1-d2-d3-d4-d5-d8-6000k-6500k-canbus-car-led-headlight-bulb-product/
Mahalo no ka heluhelu ʻana, inā he nīnau kāu e pili anaʻōpuʻu kukui LED kaʻa, Puku LED kaʻa a me HID, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou.


Ka manawa hoʻouna: Sep-08-2022
  • Mua:
  • Aʻe: