Tentang Kami

BT-AUTO Propil

https://www.bt-auto.com/about-us/

Guangzhou Bulletek Electronics Technology Co., Ltd. (katelah BT- AUTO) Lokasina di Guangzhou, Cina.Kami sacara profésional kalibet dina bohlam lampu LED otomatis salami mangtaun-taun.Urang nyadiakeun luhur-tungtung ngaropéa (OEM jeung ODM) produk jeung jasa pikeun konsumén.

Produk BT-AUTO LED stabil kalayan kinerja anu luhur.Kami parantos ngalegaan rentang produk lampu LED otomatis, pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.

BT-AUTO nyaeta One-Stop Service, The rupa-rupa produk urang bisa minuhan requests paling konsumén '.Kalayan tim penjualan sareng jasa anu berpengalaman, kami tiasa ngawujudkeun kapercayaan urang "Palanggan Kahiji, Palayanan Utama".

BT-AUTO parantos ngahususkeun dina pasar lampu Otomatis internasional salami mangtaun-taun.Kami geus ngawangun hubungan bisnis konstan jeung konsumén ti loba nagara jeung wewengkon, kayaning Éropa, Rusia, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Asia Tenggara jeung saterusna, sarta kami meunang reputasi alus.Urang tulus ngabagéakeun mitra ekslusif ti sakuliah dunya.

Kualitas BT-AUTO Lighting sok unggul.Kami ngajalankeun Kontrol Kualitas anu ketat dina unggal prosedur, sapertos: uji suhu luhur sareng rendah, uji tahan panas, uji sepuh, uji tahan cai, uji tahan debu, uji tegangan tinggi / rendah instan, jsb.

Vitalitas BT-AUTO nyaéta inovasi.Kami dedicated ka panalungtikan sarta pamekaran, urang terus launching produk anyar terus.

BT-AUTO, bisa dipercaya.

BT-AUTO LED Headlight Sajarah

BT-AUTO Produksi

Sertipikat BT-AUTO

Pameran BT-AUTO

Distribusi BT-AUTO

Tim BT-AUTO

Kami tim ngora jeung energetic, profésional sarta ngalaman ogé.

Kami nyayogikeun jasa tingkat luhur sareng produk anu luhur pikeun konsumén urang.

Vitalitas kami nyaéta inovasi.Kami dedicated ka R&D, urang terus launching produk anyar terus.

Kapercayaan kami nyaéta "Palanggan Kahiji, Palayanan Utama".

BT-AUTO, pikeun Dipercanten.