Babagan awake dhewe

Profil BT-AUTO

https://www.bt-auto.com/about-us/

Guangzhou Bulletek Electronics Technology Co., Ltd. (uga dikenal minangka BT- AUTO) Dumunung ing Guangzhou, China.Kita profesional melu bolam lampu LED otomatis sajrone pirang-pirang taun.Kita nyedhiyakake produk lan layanan khusus (OEM lan ODM) sing paling dhuwur kanggo para pelanggan.

Produk BT-AUTO LED stabil kanthi kinerja dhuwur.Kita wis ngembangake macem-macem produk lampu LED otomatis, kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

BT-AUTO minangka Layanan Siji-Stop, macem-macem produk bisa nyukupi panjaluk paling akeh pelanggan.Kanthi tim sales lan layanan sing berpengalaman, kita bisa mujudake kapercayan "Pelanggan Pertama, Layanan Utama".

BT-AUTO wis spesialisasine ing pasar Auto cahya internasional kanggo taun.Kita wis mbangun hubungan bisnis sing terus-terusan karo para pelanggan saka pirang-pirang negara lan wilayah, kayata Eropa, Rusia, Amerika Utara, Amerika Selatan, Asia Tenggara lan liya-liyane, lan kita entuk reputasi sing apik.We Sincerely welcome partners eksklusif saka kabeh ndonya.

Kualitas BT-AUTO Lighting tansah unggul.Kita nglakokake Kontrol Kualitas sing ketat ing saben prosedur, kayata: tes suhu dhuwur lan sithik, tes tahan panas, tes tuwa, tes anti banyu, tes tahan bledug, tes voltase dhuwur / kurang cepet, lsp.

Vitalitas BT-AUTO yaiku inovasi.Kita darmabakti kanggo riset lan pangembangan, kita terus-terusan ngluncurake produk anyar.

BT-AUTO, Dipercaya.

BT-AUTO LED Headlight Sajarah

Produksi BT-AUTO

Sertifikat BT-AUTO

Pameran BT-AUTO

Distribusi BT-AUTO

Tim BT-AUTO

Kita minangka tim sing enom lan energik, profesional lan uga berpengalaman.

We nyedhiyani layanan tingkat ndhuwur bebarengan karo produk dhuwur-mburi kanggo kita pelanggan.

Vitalitas kita yaiku inovasi.Kita darmabakti kanggo R&D, kita terus-terusan ngluncurake produk anyar.

Kapercayan kita yaiku "Pelanggan Utama, Layanan Utama".

BT-AUTO, Kanggo Dipercaya.